ESTRENEM TURISMES PER LES PRACTIQUES

Aquest mes de febrer em comprat 3 Renault Captur per les pràctiques de circulació del permís B. Cada cert temps els vehicles d’autoescola s’han d’anar substituint, dons son vehicles amb molt de quilometratge i que passen per moltes mans.

El Renault Captur es un SUV de línies atlètiques combinat amb una tecnologia de Vanguardia. Disposa dels últims sistemes multimèdia connectats, ajudes per la conducció i assistents a la conducció semi-autònoma. Reconeix les senyals de tràfic, ajuda a la frenada d’emergència (SAFE), alerta a la distancia de seguretat , frenada d’emergència assistida (AEBS) i inclús l’E-CALL, un sistema per posar-nos en contacte directe amb el telèfon d’emergències 112.

Totes aquestes ajudes estan permeses durant l’examen pràctic i això facilitarà també la nostra conducció.